Massages

Oliemassage
Een goed uitgevoerde ontspanningsmassage is een zachte, bijzonder doeltreffende massage. Oliemassages stimuleren de bloedcirculatie en hebben een ontspannende werking die op uw lichaam inwerkt. Deze massage werkt zeer rustgevend en is daarom erg geschikt voor mensen die algemene stressklachten hebben.

Traditionele Thai Massage
Traditionele Thaise massage is een van ‘s werelds oudste geneesmethoden. Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yoga-posities gebracht. Bij deze vorm van massage wordt geen olie gebruikt. De spieren worden d.m.v. knieën, ellebogen en soms zelfs het volledige gewicht van de masseuse gekneed om zo eventuele blokkades en spanning los te maken. Beginnend bij de voeten, en uiteindelijk bij het hoofd, zal het lichaam worden bewogen, losgemaakt en uitgerekt.Traditionele Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Traditionele Thaise massage worden verholpen.

Aroma Olie Massage
Bij deze ontspannende massage wordt uw hele lichaam met zachte strijkingen en knedingen gemasseerd met behulp van een speciale
massageolie; Lavendel, Jasmin, Rose, Rosmarin, Honing, Sweet Kiss, Ylang, Lemongras en Eukalyptus.
De massage beoogt het lichaam te harmoniseren.

Voet Massage
Een voetreflexmassage helpt om het lichaam te ontspannen en helpt daarmee om eventuele de blokkades in je lichaam te verwijderen.
Als gevolg daarvan wordt de energiestroom weer op gang gebracht, waardoor lichaam en geest weer in evenwicht raken.
De massage wordt als aangenaam ervaren.

Hoofd- Nek- Schouder & Rug Massage
Het is een heerlijk ontspannende therapie. Het kan verlichting geven van pijn, stress-symptomen, slapeloosheid, stijve spieren en gewrichten en hoofdpijn. De behandeling bevordert de energiestroom, zodat een diep gevoel van vrede, rust en kalmte wordt gecreëerd.

Hot Stone Massage
Hot Stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting van het lichaam. Deze behandeling zorgt ervoor dat u ontspant in lichaam, geest en ziel.

Sportmassage
Sporten is gezond, en om gezond te blijven is regelmatig bewegen van groot belang. Een sportmassage is een waardevolle aanvulling op jouw training. Door het regelmatig behandelen van spieren kunnen blessures vroegtijdig opgemerkt of voorkomen worden. Ook bij kramp kan een sportmassage helpen door de geblesseerde spier weer rust en ontspanning te geven.

Zweedse massage
De Zweedse massage is een van de meest gebruikte massage vormen en ook wel beter bekent als de klassieke massage. Binnen de Zweedse massage werkt de masseuse bijna uitsluitend met de handen. Technieken die met onderarmen en/of ellebogen worden verricht die in andere massagevormen wel voorkomen, zijn in de Zweedse massage niet gebruikelijk. Een goede doorbloeding en hulp bij zelf herstellend vermogen zijn naast ontspanning het grootste doel. Er kan olie, crème of lotion worden gebruikt om de weerstand van de huid te verminderen tijdens de massage.

Deep tissue massage
Een deep tissue massage is een krachtige manier om de balans in je lichaam terug te brengen. Diepe, langzame massagetechnieken zorgen voor verbetering van de zogenaamde ‘energiestroom’. Alle stress en spanning vloeit uit je lichaam en je komt tot rust. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Deze massage is namelijk uitermate geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in zowel lichaam als geest. Bovendien hoef je niet lang op resultaat te wachten. Je voelt je al snel een stuk beter!